Sterk te Been

Kine aan huis Sint-Denijs-Westrem

Bent u op zoek naar een kinesitherapeut die huisbezoeken doet in Sint-denijs-westrem? Dan ben je bij Sterk Te Been aan het juiste adres. Wij zijn een team van gemotiveerde kinesisten die de 65-plusser wil helpen met zijn/haar lichamelijke problematieken. Dit kan gaan van het verhelpen van een verminderde zelfstandigheid tot het herstel van een knie-of heupprothese.

Kies voor ervaring

Sinds 2019 hebben wij onze praktijk in Sint-denijs-westrem gevestigd en helpen wij mensen uit de omgeving bij hun herstel of revalidatie. Dit kan zowel gebeuren in onze praktijk in de Putkapelstraat maar kinesitherapie aan huis is zeker ook mogelijk. Wij bezoeken onze thuiswonende patiënten in het volledige grondgebied van SDW maar ook in omringende gebieden zijn wij werkzaam.

Wat voor kine bieden wij aan in en rond Sint-denijs-westrem

Plan vandaag nog uw afspraak in

Heeft u lichamelijke klachten of een fysieke problematiek? Wens je graag jouw zorgen te bespreken en aan te pakken? Sterk Te Been ondersteunt jou bij jouw persoonlijk traject en begeleiden jou naar een gezonder lichaam.

Wil je meer informatie over kinesitherapie (aan huis) in Sint-denijs-westrem? Neem dan snel contact op met ons. Wij adviseren u graag!