Sterk te Been

Kinesist aan huis Gent - Uw Comfort, Onze Prioriteit

Ben je op zoek naar een toegewijde kinesitherapeut die behandelingen aan huis aanbiedt in de prachtige stad Gent? Zoek niet verder! Wij staan klaar om jou de beste kinesitherapiezorg te bieden, rechtstreeks bij jou thuis.

Sterk Te Been is een kinesitherapiepraktijk die specialiseert in problematieken van de 65-plusser. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van gangstoornissen, neurologische letsels, orthopedische revalidaties zoals knie-en heupprotheses en lymfeoedemen. 

Verhogen van de zelfstandigheid

Sterk Te Been wil de zelfstandigheid van de ouderen bevorderen. Hierdoor kunnen die langer zelfstandig thuis blijven wonen in plaats van een verhuis te maken naar bv een woonzorgcentrum. Het kan zijn dat de zelfstandigheid echter beperkt is, en daarom geven wij ook kine aan huis in Gent. Momenteel zijn deze huisbezoeken voornamelijk gelegen in Zuid-Gent en het centrum.

Denk aan de regio’s watersportbaan, Sint-Pieters station, UZ Gent, Korenmarkt, Sint-Jacobs en Gent Zuid. Ook in de zuidelijk gelegen randgemeenten doen we visites aan huis. Ben je niet zeker of we ook in jouw regio langskomen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

kinesist aan huis Gent

Experten Revalidatie aan huis dankzij geriatrische kine

Ons team van kinesitherapeuten hebben allemaal een bijzondere interesse in de geriatrische kine. We volgen jaarlijks nieuwe opleidingen om up-to-date te blijven met de recentste ontwikkelingen in deze sector. Deze cursussen betreffen onder andere de behandeling van Parkinson, valpreventie en het voorkomen van valpartijen, behandeling van schouderpijnen enzovoort.

EEN LUISTEREND OOR

Wij werken steeds vanuit een holistische visie waarbij we de patiënt in zijn geheel bekijken. Niet enkel de klacht alleen maar ook het verleden en de mogelijkheden van de patiënt op dit moment worden bekeken om de behandeling optimaal af te stemmen.

In overleg komen we naar het meest gunstige behandelplan. Onze kinesitherapeutische behandelingen kunnen zowel plaats vinden in onze praktijk in Sint-denijs-westrem of aan huis in Gent. Indien u interesse hebt neem dan gerust contact met ons op.

ONZE MISSIE

Onze missie is om uw revalidatie- en behandelingsproces zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. We begrijpen dat mobiliteit soms een uitdaging kan zijn, en daarom bieden we gespecialiseerde kinesitherapie aan huis in de regio Gent. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons moet kiezen:

1. Persoonlijke Zorg: Onze ervaren kinesitherapeuten passen elke behandeling persoonlijk aan uw behoeften aan. We geloven in op maat gemaakte zorg die bij uw specifieke situatie past.

2. Gemak: Geen gedoe meer met verkeer of lange wachttijden in de wachtkamer. Wij komen naar u toe, op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

3. Expertise: Ons team van kinesitherapeuten beschikt over uitgebreide ervaring en expertise in verschillende behandelmethoden, waaronder revalidatie, bewegingstherapie, en meer.

4. Thuisrevalidatie op Maat: Of u nu herstelt van een blessure, een operatie heeft ondergaan, of gewoon aan uw gezondheid wilt werken, wij bieden revalidatie op maat die uw doelen ondersteunt.

Plan vandaag nog uw afspraak in

Heeft u lichamelijke klachten of een fysieke problematiek? Wens je graag jouw zorgen te bespreken en aan te pakken? Wij ondersteunen en begeleiden jou naar een gezonder lichaam. Of je nu herstelt na een sportblessure, uw mobiliteit wilt verbeteren, of een specifieke medische aandoening behandelt, Sterk te Been is hier om je te ondersteunen. Onze kinesitherapeuten in Gent komen graag bij jou langs in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Neem vandaag nog contact op met ons en ontdek hoe onze kinesitherapiezorg aan huis jou kan helpen. Wij zijn jouw betrouwbare partner in beweging en herstel in Gent.