Sterk te Been

Kinesist aan huis Ledeberg

Bent u zoekende naar een kinesitherapeut die aan huis komt in regio Ledeberg? Sterk Te Been kan u verder helpen! Wij zijn een team van gemotiveerde kinesitherapeuten die zowel werken in de praktijk, als huisbezoeken doen in Ledeberg. Onze doelgroep is voornamelijk de 65-plusser aangezien wij allen gespecialiseerd zijn in de behandeling van ouderdomsklachten en -ziekten.

Dit houdt onder andere in de behandeling van Parkinson, de behandeling na hersenbloeding, revalidatie van de gang en evenwicht, krachtvermindering in de benen en armen en het voorkomen van valpartijen in huis.

Voorkomen van valpartijen

Sterk Te Been wil de levenskwaliteit van de thuiswonende ouderen verhogen door onder andere valpartijen te voorkomen. Wanneer men valt zorgt dit namelijk voor een verstoorde dagelijkse routine. Hierdoor kan het zijn dat men bepaalde activiteiten uit angst gaat vermijden en niet meer uitvoeren. Sterk Te Been wil jou dus opnieuw weer ten volle van het leven doen genieten door die vroegere balans opnieuw te herstellen.

Aan de hand van een professionele aanpak bekijken we alle mogelijke valrisicofactoren en wanneer het nodig is worden ook extra disciplines ingeroepen zoals ergotherapeut, verpleging, podoloog en arts.
Hierdoor pakken we iedere specifieke hulpvraag zo optimaal mogelijk aan en houden we jou zo lang mogelijk ‘sterk te been’.

kinesist aan huis Ledeberg

Wat voor kinesitherapie bieden wij aan in en rond Ledeberg?

Maak vandaag nog uw afspraak

Ondervindt u lichamelijke problemen of fysieke klachten? Wil u deze zorgen graag met ons bespreken en aanpakken? Neem dan de koe bij de horens en wij begeleiden jou naar een fitter lichaam. Contacteer ons voor kinesitherapie aan huis in Ledeberg en we helpen jou graag!