Sterk te Been

Kinesist aan huis Afsnee

Wenst u beroep te doen op een kinesitherapeut voor uw lichamelijke klachten of herstel? Sterk Te Been is een kinesitherapeutische groepspraktijk uit Sint-denijs-westrem die ook in Afsnee huisbezoeken doet. Wij zijn gespecialiseerd in geriatrische ouderdomsziekten en -klachten zoals evenwichtsstoornissen, orthopedische revalidatie, oedeemproblematieken, gangstoornissen, enzovoort.

Zelfstandig thuis blijven wonen

Door aftakeling van het lichaam wordt de zelfstandigheid van ouderen in gevaar gebracht. Hierdoor kan het zijn dat het moeilijker wordt om recht te komen uit een stoel, dat je slechter kan stappen of dat je kans maakt om te vallen. Juist op oudere leeftijd is het van heel groot belang om deze degeneratie tegen te gaan en aan het bewegen te slaan.

De missie van Sterk Te Been is juist om deze zelfstandigheid zo lang mogelijk te blijven bewaren en de ouderen zo zelfstandig thuis te kunnen laten wonen. Juist om die reden komen wij als kine ook langs bij u thuis in regio Afsnee, omdat dit niet altijd mogelijk is een verplaatsing te maken.

Wat voor kine bieden wij aan in en rond Afsnee

Vandaag nog uw afspraak in Afsnee

Welke problematiek u op dit moment ook ondervindt, in overleg met jou gaan we samen op zoek naar de meest optimale behandeling. In het eerste gesprek wordt daarom ook uitgebreid aandacht besteed aan een intake en initiële testing. Op basis daarvan kunnen we samen aan het behandeltraject starten.

Dit eerste gesprek kan zowel in de praktijk gebeuren als op huisbezoek in Afsnee. Ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op en we kijken hoe we jou verder kunnen helpen.